Tæppefliser erhverv

Spred god stemning på kontoret med nye gulvtæpper

Tæppe fliser kan noget helt særligt. De er fleksible med farver, former og materialer med både dybde og struktur. De byder naturligt op til kreative løsninger, når det er tid til ny gulvbelægning i erhvervslokaler.

Forestil dig et gulv der byder på en unik oplevelse med nye og anderledes effekter – opsigtsvækkende design der kan matche hvilket som helst lokale og krav, der måtte være.

Mix og match størrelser, farver og materialer og opnå fascinerende udtryk på gulvene. Brug farver og struktur til at definere arealer som lounge-, eller venteområde eller fx til gangarealer eller diskretionslinjer.

Kom ind i butikken og hør meget mere om dine muligheder, vi har mange kvaliteter at vælge imellem – ege Figura har fx 8 former, 22 kvaliteter og 450 farver – rigeligt til at skabe det helt rigtige udtryk. Vi er klar til at hjælpe og vejlede.

Figura-1tæppe fliser erhverv - næstved-tæpper
Figura Tæppe fliser erhverv -næstved-tæpper
Figura-Tæppe fliser erhverv - næstved-tæpper
Figura Tæppe fliser erhverv - næstved-tæpper

Tæppefliser til erhverv har især 2 store fordele:

  • Nem installation
  • Høj fleksibilitet

Tæppefliser er særligt velegnet til kontor- og uddannelsesmiljøer som kræver stor fleksibilitet, fordi de giver nem adgang til fx kabelgulv under tæppefliserne, hvis der skal foretages reparationer eller nye installationer.

Næstved Tæpper har bl.a. monteret tæppefliser i auditorier.

Vi har fx monteret og beskåret tæppefliser på alle repoer i dette auditorium efter borde og stole var monteret. Se en video af opgaven herunder: