Du har nok lagt mærke til, hvor uendeligt mange forskellige tæpper der er på markedet, hvis du står og skal have nye gulvtæpper her til sensommer eller efterår. Det kan gøre det svært at vælge, men jeg håber, at nedenstående udpluk måske kan guide dig i retning af det, der bliver det helt rigtige tæppe til dit hjem.

Det shaggy tæppe

Lange shaggy tæpper er meget efterspurgt, særligt som store, runde tæpper. Du kan få tæppet i et væld af forskellige farver – også meget iøjnefaldende farver, som giver dit hjem ekstra kant. Men den grønne farve er meget populær lige nu.

Sisal tæppet

Sisal tæppet er lavet af materialer fra naturen – naturgarner der giver dit tæppe en utrolig stor slidstyrke og karakteristisk struktur, som groft vævet og rustikt udseende.

Tæppet i nordisk stil

Tæpper fra naturen som fx uldtæpper og bomuldstæpper hører under den nordiske stil, som vi bare elsker her i Danmark. Det er typisk tæpper i dæmpede, rolige farver med diskrete og enkle mønstre.

Vintage tæppet

Tæpper med mønstre – enten klassiske eller orientalske. De fås i mange farver, så du kan få din helt personlige vintage-stil i din bolig.

Det håndlavede tæppe

Håndlavede tæpper tilføjer ekstra varme og personlighed til dit hjem. Der er bare noget autentisk og ægte over et tæppe, der er håndlavet.

Det aflange tæppe

Skift den lille måtte i din entré ud med et aflangt tæppe eller brug det aflange tæppe i din gang. Det giver en flot velkomst i entreen og karakter til din gang.

Det store tæppe & væg-til-væg-tæppet

Det er blevet trendigt at placere alle møbler på tæppet. Enten kan du tilpasse dit eget tæppe ved at bestille det i den nøjagtige størrelse, der passer til dine møbler og rummet, de skal stå i. Eller du kan vælge et væg-til-væg-tæppe – som er blevet helt hot igen.