Aktuelt

Gulvtæpper til kontor

Gulvtæpper til kontor giver en naturlig akustikdæmpende fordel i et lokale, der altid vil udfordre trivsel pga. støj fra telefonsamtaler, tastatur mm.

Det rigtige gulvtæppe vil tillige forbedre indeklimaet ved at binde støvpartikler.

Væg-til-væg tæpper og tæppefliser er meget velegnede til kontormiljøer, og de giver rig mulighed for at inddele lokalet i zoner med gulvtæpper i forskellige farver, mønstre og nuancer.

Kontoret skal indrettes med tæpper, der har høj slidstyrke, og det er fx vigtigt, at tæppet er testet for brug at kontorstole og kan modstå stor slitage. Det rigtige tæppe kan holde i mange år selv i det mest trafikerede kontor.

Vi anbefaler bl.a.

Ege Epoca:

 • Skandinavisk design – karakteristisk og raffineret
 • Stort udvalg af standardfarver og lavt minimumsmål ved specialfarver
 • Continue-farvede kvaliteter med stor slidstyrke
 • Mulighed for integreret underlag, som giver fremragende lydabsorberende egenskaber og komfort

Ege Una:

 • Skandinavisk enkelhed
 • Meget høj produktkvalitet og slidstyrke
 • Fuld valuta for pengene
 • Lavet af gennemfarvede garner

Ege ReForm:

 • 100 % grønt flisevalg
 • Stort udvalg af standardfarver
 • Fremstillet af regenereret ECONYL®-garn
 • Fremragende lydabsorberende egenskaber og komfort

Sommeren er en udmærket tid at få skiftet tæpper i kontoret. Kontakt os for yderligere information på telefon 55 73 22 11 eller kig ind til os i butikken på Grimstrupvej 74 i Næstved for at se nærmere på egnede tæppe kvaliteter og farver til kontoret.

Se også vores erhvervsafdeling her.

Bæredygtige tæpper

Bæredygtige tæpper er Cradle to Cradle visionen om en verden, hvor forbrug af ressourcer ikke bare sætter så lille et miljømæssigt fodaftryk som muligt, men i stedet efterlader et positivt aftryk.

Ville du vælge et bæredygtigt tæppe?

Hvis du kunne, ville du så vælge et tæppe, der udelukkende bliver skabt af genanvendte materialer? Hvor tæppet efter brug brydes op i smådele, som anvendes igen til nye tæpper. Hvor energien til fremstillingen kommer fra havvindmøller og overskudsvarmen fra produktionen varmer huse op.

Ville du vælge et tæppe, der bliver fremstillet af materialer, som kan indgå i sunde kredsløb uden at skade mennesker og miljø? Designet til at indgå i et biologisk eller teknisk kredsløb, der ikke genererer affald. Som er CO2-neutralt og har 100% anvendelse af vedvarende energi. Hvor processpildevandet er så rent, at det i princippet kan drikkes.

Cradle to Cradle

Ville du vælge et bæredygtigt tæppe, der lever op til Cradle to Cradle EMAS (European Eco-Management and Audit Scheme) og Dansk Standards DS 49001 baseret på ISO 26000?

Det kan du heldigvis. Fordi alle Epoca-, Highline-, Rawline- og ReForm-tæpper hos Ege er Cradle to Cradle-certificerede.

God stil og bæredygtighed

Når du vælger et af disse bæredygtige tæpper, bidrager du til en mere bæredygtig verden. Og så gør det slet ikke spor, at tæpperne er vanvittigt smukke.

Ring til os på 55 73 22 11 og hør mere om tæpper og bæredygtighed.

Tæpper i mange farver

Suppler dine bare gulve med løse tæpper i mange farver. Du kan vælge at samle udvalgte farver fra tæppets design op i dine puder, plaids, vaser og nips. Det er en genial og let måde at forny din indretning.

Vær ikke bange for at bruge mange stærke farver i dine tæpper. Farver giver kant og kan bedre udtrykke din personlige stil. Løse tæpper er samtidig med til at skabe bedre akustik og hygge i dit hjem.

Let at skifte udtryk i dit hjem

Fordelen ved at vælge tæpper med mange forskellige farver er, at hurtigt kan skifte udtryk i dit hjem, ved at vælge nye puder, plaids, vaser og nips i en af tæppets andre farver. Vupti – næsten ny stue.

Flere og flere vælger at indrette sig meget personligt og skabe stemning og godt humør med farver. Der findes tæpper i mange farver til alle stilarter, om du vælger at indrette klassisk, morderne, industrielt, boheme eller skandinavisk – eller en kombination.

Skab fokuspunkter med tæpper

Løse tæpper er fænomenale til at skabe samtaleområder til hyggestunder eller til at markere omdrejningspunkter i dit hjem. Et løst tæppe med en meget markant farve kan være et imponerende fokuspunkt.
Farverige tæpper er nærmest kunstneriske og giver et virkelig lækkert præg på din indretnings stil.

Vi viser her et par eksempler, men kom ind i butikken til os på Grimstrupvej 74 i Næstved og se vores store udvalg eller kontakt os på telefon 55 73 22 11 og hør nærmere. Se også flere løse tæpper her til inspiration…

Tæpper i alle former, størrelser og farver – leg med dine tæpper

Tæpper kan have deres helt egen udstråling. Bløde, farverige og multimønstrede. Rå, stringent og tone i tone med resten af rummet. De fås simpelthen i alle mulige former, størrelser og farver – så du kan lege med dine tæpper og vælge lige netop det, der passer til rummet og situationen.

Tæpper sommeren 2018

Her i sommeren 2018 kan du fx overveje at lægge tæpper i forskellige former, farver og mønstre i de rum du og familien opholder sig mest i.

Brug tæppet praktisk fx lige foran havedøren, hvor det er skønt, når I går ind og ud mellem stuen og haven hele sommeren.

Brug tæppet som et samlings punkt. Læg tæpper der er bløde som en drøm at sidde eller ligge på midt i stuen. Herligt for både store og små, når I bare hænger ud eller læser bøger sammen. Bløde for de bare fødder, som mange af os elsker at have om sommeren.

Brug tæppet til leg. Har du et stort køkken alrum er det formidabelt med et tæppe i en finurlig form, som familiens yngste børn kan rumstere og boltre sig på. Tæppet bliver hurtigt båden, de sejler i – og gulvet det store hav!

Tæppe former

Du kan naturligvis vælge et rektangulært tæppe, som er den mest almindelige tæppeform – men hvorfor ikke prøve noget andet og nyt? Tæppet kan du få i alverdens forskellige former – skæve, buede, kantede, runde, finurlige, ovale, skøre – du vælger.

Materialet og måden tæppet er fremstillet på vil være afgørende for om dit gulvtæppe holder i 5 eller 20 år. Det er noget, vi ved en masse om – og vi elsker at hjælpe dig til den rigtige beslutning.

Du kan få tæpper til alle hjemmets rum i valgfri former, størrelser og farver her hos Næstved Tæpper. I vores store udvalg af tæpper finder du bl.a. smukke og holdbare tæpper i mange forskellige materialer som fx uld, bomuld, viskose, jute mm.

Kig ind i butikken

Vi kan kun vise dig et lille udpluk her, men kom til gengæld ind i butikken og se vores store udvalg – du vil ikke blive skuffet. Vi har helt sikkert også det helt specielle, karakterfulde tæppe til dig. Ellers skaffer vi det straks hjem.

Go crazy og leg med tæpperne i din bolig – det skaber godt humør og glæde.

Kig ind til os i butikken på Grimstrupvej 74 i Næstved – eller ring 55 73 22 11.

Opgrader med nyt gulvtæppe i din båd

Sæsonen for sejlads nærmer sig og båden skal snart hejses i vandet. Måske er det tid til at få monteret et lækkert tæppe i din båd?

Båden bliver dit andet hjem de næste mange måneder, og den bør være hyggelig og rar at være i – også under dæk. Vi gør det ekstra elegant, når vi lægger tæppe og vinyl i både og kan fx beklæde trin og kanter med tæpper – det er lækkert.

Måske skal der monteres praktisk vinyl på særligt udsatte flader? Vi monterer og sørger for det hele, så du kan koncentrere dig om alt det andet, der skal gøres for at båden bliver klar til denne sæson.

Lad os skyde sæsonen for sejlads godt i gang – vi er fagmænd og kan besvare alle dine spørgsmål.

Velkommen ind i butikken for en snak om, hvordan din båd kan opgraderes med flotte tæpper og vinyl til denne sæson.

Eller ring til os på 55 73 22 11 for yderligere information.

PS: Se eksempler på montering af tæppe og vinyl i båd på tilhørende billeder.

Nyt udetæppe til udestue, altan, drivhus og terrasse

Så er det tid til at friske udestue, sommerhus, altan, drivhus og terrasse op med nyt udetæppe.

Du kan gøre udearealer hyggelige og behagelige med et smukt og praktisk tæppe bestående af meget slidstærke garner og filttyper, der er lette at rengøre og vedligeholde. Kig ind til os i butikken på Grimstrupvej 74 i Næstved, hvor vi er klar til at hjælpe dig og du kan se vores udvalg – eller ring til os for mere information på telefon 55 73 22 11.

Altan, drivhus/orangeri og terrasse

Til altan, drivhus/orangeri og terrasse har vi fx en filttype med dræn.

Tæppet har en skøn, tyk kvalitet.

Fås i to farver hhv. græsgrøn og koksgrå.

Sælges i 400 cm bredde.

Kom ind i butikken og mærk kvaliteten.
Pris 69 kr. pr. m2.

filttype udetæppe til altan og terrasse - Næstved Tæpper

Udestue og sommerhus etc.

Til udestue, sommerhus etc. har vi fx tæppet Pinoflet.

Fladvævet tæppekvalitet, særdeles hårdfør og rengøringsvenlig.

Sælges i 400 cm bredde.

Fås i tre farver.

Normal pris 159 kr. pr. m2.
Lige nu på tilbud til 129 kr. pr. m2. 

pinoflet til udestue og sommerhus - Næstved Tæpper

Særtilbud 50% rabat på mindre parti af skind- og kelimtæpper

50% rabat lige nu på et parti skind- og kelimtæpper

Begrænset parti af skind- og kelimtæpper sælges så længe lager haves med 50% rabat.

50% rabat på nævnte priser så længe lager haves.

Kelim tæpper 100 % uld uden frynser:

Str. 75 x 200 cm. Før 1.499 – NU 749,50
Str. 140 x 200 cm. Før 2.549 – NU 1.274,50
Str. 200 x 300 cm. Før 4.999 – NU 2.499,50
Findes i beige/brun og grå

Skindtæpper i kludetæppelook:

Str. 65 x 135 cm. Før 399 – NU 199,50
Str. 75 x 200 cm. Før 549 – NU 274,50
Str. 140 x 200 cm. Før 1.099 – NU 549,50
Str. 75 x 300 cm. Før 749 – NU 374,50
Str. 75 x 400 cm. Før 1.199 – NU 599,50
Str. 165 x 235 cm. Før 1.549 – NU 774,50

Findes i grå og koksgrå.

Kig ind til os i butikken på Grimstrupvej 74 i Næstved før partiet bliver udsolgt.

Virksomhedens visuelle identitet på kontorets gulvtæppe

Gulvtæppe på kontoret – udnytter du potentialet?

Tiden med kedelige, identitetsløse kontorer er forbi. Virksomheders branding skal gennemføres helt fra sociale medier hen over services og medarbejdere til kontorets indretningen. Og her kan du virkelig sende stærke signaler med et gulvtæppe på kontoret, der med hele gulvets flade ”kommunikerer” din visuelle identitet til alle der lægger vejen forbi.

Få et gulvtæppe på kontoret, der understreger det moderne kontor med status som ”det andet hjem” for entusiastiske medarbejdere, der tilbringer mange timer på arbejde.

Det kan være i minimalistisk enkelthed, hvis det passer til dit logo og brand. Eller i maksimalistisk stil, hvor du slår ud med armene og virkelig tør udtrykke virksomhedens identitet med udtryksfulde farver og mønstre på både vægge, gulv og lofter.

Udnyt gulvets store flade til at skabe identitet

Gulvtæppet kan med sin meget store flade effektivt understrege virksomhedens identitet med udvalgte farver og mønstre, der passer til logo og den følelse, som du gerne vil give dine kunder, når de gør forretning med dig. Det kan fx udtrykke ro, koncentration, kreativitet, energi eller fokus afhængigt af virksomhedens image og branche.

Du kan forstærke dit brand ved at såvel kunder som medarbejdere træder ind i virksomhedens lokaler og straks omfavnes af den verden virksomheden opererer i – virksomhedens profil og identitet. Hel gennemført.

Det kan fx være et arkitekt-, reklame eller markedsføringsbureau, hvor kreativitet udtrykkes ved at gennemsyre kontorerne fra gulv til loft med farver, mønster og struktur, der matcher logo, ydelser og identitet. Eller en bank, revisor eller konsulenthus med gulvtæpper der lyddæmper, giver ro, koncentration og fokus – alle de signaler, som virksomheden ønsker at forstærke.

Få et tæppe der underbygger virksomhedens identitet

Er du blevet nysgerrig og har lyst til at udskifte dit kedelige tæppe med noget, der underbygger virksomhedens identitet?

Kig ind til os på hos Næstved Tæppermedbring dit logo og lad os sammen finde det tæppe, der matcher din visuelle identitet.

Eller ring til os på telefon 55 73 22 11 og hør mere.

Gulvtæpper og kvaliteter

Det rigtige tæppe kan samle et rum, fremhæve zoner og understrege en ønsket stil såvel i hjemmet som på kontoret. Men hvis du vælger rigtig kvalitet, kan det også opfylde en særlig funktion og holde i mange år. Derfor er tæppets kvalitet også interessant at se på og et vigtigt kriterie.

Så du skal overveje, hvad dit næste tæppe skal kunne – ud over at se godt ud:

• Skal det lune dine fødderne, når du spiser, ser TV eller hygger med venner og familien omkring sofabordet?

• Skal det forkæle dine fødder, når du træder ud af sengen om morgenen?

• Skal du kunne tage en lur på det?

• Skal det sikre, at ingen glider på trappen?

• Skal det være særligt rengøringsvenlig?

• Skal det tåle slitage fra en stor, aktiv familie med mange venner, der jævnligt kommer på besøg?

• Skal det fungere som behageligt underlag for børn, der altid leger på gulvene?

• Skal det bidrage til bedre akustik – isolere og lydregulere genklang fra hårde gulve, lofter og vægge?

Et tæppe kan fx være; opskåret, lykke (bouclé), fladvævet, tuftet loop pile strukturvævet og shag – og tæppets struktur er helt afgørende for, hvilke funktioner det bedst opfylder.

Hvis du kommer ind til os i butikken på Grimstrupvej 74 i Næstved er vi altid klar til at vejlede dig mht. valg af tæppekvaliteter, så du får det tæppe, der passer bedst til de funktioner, tæppet skal opfylde i dit hjem eller på kontoret.

Du kan også ringe til os på telefon: 55 73 22 11

Hvad byder 2018 på af trends, farver og materialer til boligen?

Alt peger på, at legen med tekstiler og strukturer som effekt i indretningen fortsætter ind i 2018. Vi vil se masser af puder og lækre bløde tekstiler som giver varme og tilfører ekstra hygge i hjemmet. Mange vil bruge tunge velourgardiner i soveværelset, der vil give karakter af luksushotel. Vi vil også se tæpper, sengetøj, plaider og puder i mønstre. Der kommer fokus på gulvtæpper med spændende vævninger og luv. Kig ind til os i butikken Næstved Tæpper på Grimstrupvej i Næstved for at høre mere om sidstnævnte.

De neutrale nordiske farver bliver i 2018 mikset med farvepaletten fra 80’erne: Blå, grøn, rød og gul, lilla og lyserød samt bordeaux, rosa og okker. Farverne ses på både gulve, møbler og vægge – som ikke længere kun skal være hvide.

De kolde grå toner fra 2017 skifter vi ud med den lidt varmere “greige” (grå blandet med beige).

Mange vil vælge farverne tone-i-tone, så de giver et harmonisk farvespil, der bliver lagt mærke til, men ikke larmer. De modigste vil placere et enkelt møbel i kontrast farve – fx en rød stol eller kommode op mod en grøn væg.

Vi vil se geometriske mønstre som seks- eller ottekantede og buede havfruemønster på såvel fliser som på tæpper fx væg-til-væg tæppefliser, der dekorerer hele gulvet med geometrisk design. Billedet viser Artworks mix tæppefliser – nyhed fra Ege i 2018.

Vi vil også se geometriske mønstre på interieur særligt i sten og glas. Alt i alt bliver der skuret gevaldigt op for det varme og personlige udtryk i boligen i 2018.

Godt nytår.