Aktuelt

Nyt skræddersyet tæppe til dit hjem med Ege Create

Forny din bolig og udtryk din personlige stil med et tæppe skræddersyet efter dine ønsker. Du kan selv vælge størrelse og form, så det passer til dine møbler og rummet det skal ligge i.

Du kan vælge mellem 19 forskellige farvestillinger, så du kan skabe et spændende udtryk i dit hjem.

Tæpperne fås op til 400 cm bredde, så der er rig mulighed for at lave et af de ekstra store løse tæpper, der er meget in lige nu.

Tæpperne har 1100 g/m2 luv/vægt og er desuden godkendt af Dansk Indeklima Mærkning. Der udover er de rengøringsvenlige og har 5 års garanti mod gennemslid.

Kig ind til os i butikken hvor du kan se farver, mønstre og mærke kvaliteten samt få en snak om dine ønsker til størrelse og form – eller ring til os på 55 73 22 11 og hør mere…

ReForm Legend Ecotrust – efterårs lækkert tæppe

ReForm Legend Ecotrust kollektionen er smuk med sin kraftige løkkestruktur i organiske mønstre. Tæppefliserne og væg til væg-tæpperne giver mange muligheder og kombinationer med sine 3 unikke designs, som fås i 9 farver. Gode akustiske egenskaber og tåler kraftig til ekstra kraftig brug.

Tæppets filt bagsider er fremstillet af genbrugte vandflasker. En innovativ fremstillings teknik der forvandler flasker til et blødt, men stærkt PET-filtmateriale, holdbart med rigtig gode akustiske egenskaber. Garnerne er blandt andet fremstillet af brugte fiskenet. Fiskenettene indsamles, renses og nedbrydes hvorefter de forvandles til et solidt og slidstærkt tæppegarn.

Kig ind til os i butikken hvor du kan se farverne og mærke kvaliteten eller ring til os på 55 73 22 11 og hør mere…

Alle dansk-producerede gulvtæpper er indeklimamærket

Vidste du, at der på det danske marked kun er 2 trægulvfabrikater, der er indeklimamærket? Men at alle dansk-producerede gulvtæpper er det! Det er værd at vide for dig, der går op i at have et godt indeklima – vælg gulvtæpper.

Du kan også formindske svævestøv i rummet ved at lægge et væg til væg tæppe på.

Vi er Syd- og Midtsjællands eneste rigtige special butik med tæppe og gulvbelægning, og du er velkommen ind i butikken og se vores store udvalg af indeklimamærket dansk producerede tæpper eller ring til os på 55 73 22 11 og hør mere…