Aktuelt

Gulvtæpper og kvaliteter

Det rigtige tæppe kan samle et rum, fremhæve zoner og understrege en ønsket stil såvel i hjemmet som på kontoret. Men hvis du vælger rigtig kvalitet, kan det også opfylde en særlig funktion og holde i mange år. Derfor er tæppets kvalitet også interessant at se på og et vigtigt kriterie.

Så du skal overveje, hvad dit næste tæppe skal kunne – ud over at se godt ud:

• Skal det lune dine fødderne, når du spiser, ser TV eller hygger med venner og familien omkring sofabordet?

• Skal det forkæle dine fødder, når du træder ud af sengen om morgenen?

• Skal du kunne tage en lur på det?

• Skal det sikre, at ingen glider på trappen?

• Skal det være særligt rengøringsvenlig?

• Skal det tåle slitage fra en stor, aktiv familie med mange venner, der jævnligt kommer på besøg?

• Skal det fungere som behageligt underlag for børn, der altid leger på gulvene?

• Skal det bidrage til bedre akustik – isolere og lydregulere genklang fra hårde gulve, lofter og vægge?

Et tæppe kan fx være; opskåret, lykke (bouclé), fladvævet, tuftet loop pile strukturvævet og shag – og tæppets struktur er helt afgørende for, hvilke funktioner det bedst opfylder.

Hvis du kommer ind til os i butikken på Grimstrupvej 74 i Næstved er vi altid klar til at vejlede dig mht. valg af tæppekvaliteter, så du får det tæppe, der passer bedst til de funktioner, tæppet skal opfylde i dit hjem eller på kontoret.

Du kan også ringe til os på telefon: 55 73 22 11

Hvad byder 2018 på af trends, farver og materialer til boligen?

Alt peger på, at legen med tekstiler og strukturer som effekt i indretningen fortsætter ind i 2018. Vi vil se masser af puder og lækre bløde tekstiler som giver varme og tilfører ekstra hygge i hjemmet. Mange vil bruge tunge velourgardiner i soveværelset, der vil give karakter af luksushotel. Vi vil også se tæpper, sengetøj, plaider og puder i mønstre. Der kommer fokus på gulvtæpper med spændende vævninger og luv. Kig ind til os i butikken Næstved Tæpper på Grimstrupvej i Næstved for at høre mere om sidstnævnte.

De neutrale nordiske farver bliver i 2018 mikset med farvepaletten fra 80’erne: Blå, grøn, rød og gul, lilla og lyserød samt bordeaux, rosa og okker. Farverne ses på både gulve, møbler og vægge – som ikke længere kun skal være hvide.

De kolde grå toner fra 2017 skifter vi ud med den lidt varmere “greige” (grå blandet med beige).

Mange vil vælge farverne tone-i-tone, så de giver et harmonisk farvespil, der bliver lagt mærke til, men ikke larmer. De modigste vil placere et enkelt møbel i kontrast farve – fx en rød stol eller kommode op mod en grøn væg.

Vi vil se geometriske mønstre som seks- eller ottekantede og buede havfruemønster på såvel fliser som på tæpper fx væg-til-væg tæppefliser, der dekorerer hele gulvet med geometrisk design. Billedet viser Artworks mix tæppefliser – nyhed fra Ege i 2018.

Vi vil også se geometriske mønstre på interieur særligt i sten og glas. Alt i alt bliver der skuret gevaldigt op for det varme og personlige udtryk i boligen i 2018.

Godt nytår.

Kom ind i butikken og oplev 600 m2 med alverdens tæpper

Vi er klar til at hjælpe dig – og som dygtige fagfolk med speciale i netop gulvbelægning, får du den bedste vejledning, der findes. Vi lytter til dine krav og behov, så du får det tæppe, du bliver rigtig glad for.

Hos os kan du finde det hele ét sted: Løse tæpper, væg til væg tæpper, tæpper til trapper, tæpper til alle boligens rum også tæpper til børneværelser, der virkelig kan tåle at blive brugt. Bløde tæpper til soveværelser, så skønne at sætte fødderne på om morgenen. Lækre tæpper til stuen, der er trendige og understreger din personlige stil. Tæppefliser og tæpperester har vi også altid i gode kvaliteter. Med andre ord – du går ikke forgæves.

Vi brænder simpelthen for vores fag – er ægte tæppenørder og helt fremme i skoene omkring nye tendenser, design og muligheder – så spørg bare løs, vi er her for din skyld.

Kom selv ind og oplev det i butikken på Grimstrupvej 74 i Næstved.

Gulvtæpper har lyddæmpende effekt

Gulvtæpper har en lyddæmpende effekt og jo større flade der dækkes, jo bedre virker det. Med forbedret akustik bliver rummet behageligt at opholde sig i. Samtidig giver gulvtæpper varme og skaber harmoni, når vi gør os umage med at vælge det rigtige.

Mange glemmer helt den flade, vi går på, når der indrettes i boligen eller kontoret. Det er en vigtig flade, der ud over lyden også visuelt enten fungerer som et neutralt ”lærred” for din personlige stil eller er med til at understrege den med et unikt design, farve, struktur eller form.

Dit gulvtæppe skal med andre ord opfylde vigtige funktioner i rummet. Det skal passe til indretningen, men også familien eller virksomheden, der skal leve på det. Ud over farve og mønster, som de fleste har fokus på, er der overvejelser om sikkerhed, kvalitet, indeklima, slitage, vedligeholdelse, bæredygtighed og ikke mindst lyddæmpning.

Kig ind til os i butikken på Grimstrupvej 74, vi er uddannede fagfolk og giver dig kyndig vejledning. Du kan også kontakte os på telefon 55 73 22 11…

Nyt skræddersyet tæppe til dit hjem med Ege Create

Forny din bolig og udtryk din personlige stil med et tæppe skræddersyet efter dine ønsker. Du kan selv vælge størrelse og form, så det passer til dine møbler og rummet det skal ligge i.

Du kan vælge mellem 19 forskellige farvestillinger, så du kan skabe et spændende udtryk i dit hjem.

Tæpperne fås op til 400 cm bredde, så der er rig mulighed for at lave et af de ekstra store løse tæpper, der er meget in lige nu.

Tæpperne har 1100 g/m2 luv/vægt og er desuden godkendt af Dansk Indeklima Mærkning. Der udover er de rengøringsvenlige og har 5 års garanti mod gennemslid.

Kig ind til os i butikken hvor du kan se farver, mønstre og mærke kvaliteten samt få en snak om dine ønsker til størrelse og form – eller ring til os på 55 73 22 11 og hør mere…

ReForm Legend Ecotrust – efterårs lækkert tæppe

ReForm Legend Ecotrust kollektionen er smuk med sin kraftige løkkestruktur i organiske mønstre. Tæppefliserne og væg til væg-tæpperne giver mange muligheder og kombinationer med sine 3 unikke designs, som fås i 9 farver. Gode akustiske egenskaber og tåler kraftig til ekstra kraftig brug.

Tæppets filt bagsider er fremstillet af genbrugte vandflasker. En innovativ fremstillings teknik der forvandler flasker til et blødt, men stærkt PET-filtmateriale, holdbart med rigtig gode akustiske egenskaber. Garnerne er blandt andet fremstillet af brugte fiskenet. Fiskenettene indsamles, renses og nedbrydes hvorefter de forvandles til et solidt og slidstærkt tæppegarn.

Kig ind til os i butikken hvor du kan se farverne og mærke kvaliteten eller ring til os på 55 73 22 11 og hør mere…

Alle dansk-producerede gulvtæpper er indeklimamærket

Vidste du, at der på det danske marked kun er 2 trægulvfabrikater, der er indeklimamærket? Men at alle dansk-producerede gulvtæpper er det! Det er værd at vide for dig, der går op i at have et godt indeklima – vælg gulvtæpper.

Du kan også formindske svævestøv i rummet ved at lægge et væg til væg tæppe på.

Vi er Syd- og Midtsjællands eneste rigtige special butik med tæppe og gulvbelægning, og du er velkommen ind i butikken og se vores store udvalg af indeklimamærket dansk producerede tæpper eller ring til os på 55 73 22 11 og hør mere…